سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

پروژه علمیات برداشت یونجه

پروژه علمیات برداشت یونجه

پروژه علمیات برداشت یونجه

دانلود پروژه علمیات برداشت یونجه

پروژه علمیات برداشت یونجه
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 930 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45

پروژه علمیات برداشت یونجه

 کارشناسی در رشته تولید دانه های روغنی 

موضوع پروژه :

علمیات برداشت یونجه

پروژه حاضر در 45 صفحه در رشته های کشاورزی با وسواس تمام برای ارائه در مقاطع ارشد و کارشناسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آماده است .

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                  صفحه

 

 

فصل اول : مقدمه ای در مورد گیاه یونجه

1-1- مقدمه ...................................................................................................................................... 2

1-2- مبدا اولیه یونجه ...................................................................................................................... 4

1-3- خواص گیاه شناسی یونجه ...................................................................................................... 5

1-4-انواع یونجه ایرانی .................................................................................................................... 8

1-4-1- یونجه بغدادی .................................................................................................................... 8

1-4-2- یونجه همدانی .................................................................................................................... 9

1-4-3- یونجه یزدی ....................................................................................................................... 9

1-4-4- یونجه بمی ......................................................................................................................... 9

1-5- ارزش غذایی یونجه ................................................................................................................ 10

1-6- مقایسه ارزش غذایی یونجه ..................................................................................................... 11

1-7- یونجه و اهمیت آن در تغذیه دام ............................................................................................. 12

1-8- عوامل موثر بر ارزش غذایی یونجه ......................................................................................... 12

1-8-1- گونه ، واریته و سویه گیاه .................................................................................................. 12

1-8-2- نسبت برگ به ساقه ............................................................................................................ 12

1-8-3- مرحله رشد در زمان برداشت ............................................................................................. 12

1-8-4- حاصلخیزی و خصوصیات خاک ........................................................................................ 13

1-8-5- اثرات اقلیم فصل آب و هوا روی ترکیبات یونجه .............................................................. 13

1-8-6- ارزش غذایی یونجه ............................................................................................................ 13

فصل دوم روش های برداشت یونجه

2-1- رو شهای برداشت یونجه ........................................................................................................ 16

2-1-1- چیدن .................................................................................................................................. 16

2-1-2- ریگ زدن ............................................................................................................................ 18

2-1-3- بسته بندی ........................................................................................................................... 19

2-2- زمان برداشت یونجه ................................................................................................................ 20

 

فصل سوم اصول خشک کردن علوفه

3-1- اصول خشک کردن علوفه ...................................................................................................... 24

3-2- روش های خشک کردن علوفه .............................................................................................. 26

3-2-1- علوفه خشک بلند .............................................................................................................. 27

3-2-2- علوفه خشک خردشده ...................................................................................................... 27

3-2-3- علوفه خشک ریز شده ...................................................................................................... 28

3-2-4- علوفه خشک بسته بندی شده ........................................................................................... 28

3-2- 5- بسته های بزرگ ............................................................................................................... 29

3-3- خشک کردن در انبار .............................................................................................................. 30

3-3-2- علوفه خشک قرصی و حبه شده ....................................................................................... 32

3-3-3- مواد افزودنی به علوفه ....................................................................................................... 33

3-3-4- آبگیری .............................................................................................................................. 34

 

فهرست منابع

4-1 منابع فارسی ............................................................................................................................. 36

 

فهرست جداول

عنوان                                                                                                   صفحه

 

جدول ( 3-1 ) : ارزشیابی پروتئین یونجه ....................................................................................... 22

جدول ( 3-2 ) : ترکیب و قابلیت هضم یونجه تاره خشک شده به طریق مصنوعی ....................... 35

 

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                   صفحه

 

 

شکل ( 1-1 ) : یونجه ..................................................................................................................... 4

شکل ( 1-2  ) : ریشه یونجه .......................................................................................................... 5

شکل ( 1-3 ) : ساقه یونجه ............................................................................................................ 5

شکل ( 1-4 ) : گل یونجه .............................................................................................................. 5

شکل ( 1-5 ) : برگ یونجه ............................................................................................................ 7

شکل ( 2-1 ) : نوعی برداشت یونجه ............................................................................................. 16

شکل ( 2-2 ) : مور......................................................................................................................... 17

شکل ( 2-3 ) : نوعی برداشت یونجه ............................................................................................. 17

شکل ( 2-4  ) : ریگ ..................................................................................................................... 18

شکل ( 2-5 ) : دستگاه بسته بندی یونجه ....................................................................................... 19

شکل ( 2-6 ) : علوفه بسته بندی شده ............................................................................................ 19

شکل ( 2-7 ) : دستگاه در حال بسته بندی یونجه............................................................................ 19

شکل ( 2-8 ) : موقع زمان برداشت یونجه ...................................................................................... 20

شکل ( 3-1 ) :  بسته های بزرگ یونجه ......................................................................................... 29

شکل ( 3-2 ) : خشک کردن در انبار  ............................................................................................. 31

شکل ( 3-3  ) : حمل علوفه  .......................................................................................................... 33

 

دانلود پروژه علمیات برداشت یونجه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.