سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 314 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت فرآیند تولید و بسته بندی کشمش در 24اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


فرآیند تولید و بسته بندی کشمش


مقدمه:


خشک کردن مواد غذایی در دنیا یک امر عادی و حتی ضروری جلوه می کند و بسیاری از مواد غذایی ، میوه ها، انواع سبزیجات و حتی ضایعات صنایع غذایی را مانند تفاله های میوه بعد از کنسانتره و ... را خشک می کنند.

انگور خشک شده که همه به نام کشمش می شناسند، قرن ها پیش به وجود آمده است. کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد ، تولید شده بود.

ایران بعد از آمریکا و ترکیه سومین تولیدکننده کشمش و دومین و پرسابقه‌ترین صادرکننده این محصول در دنیا است، این در حالی است که در سال گذشته صادرات کشمش نزدیک به 220میلیون دلار ارز وارد کشور کرده است.
کشمش خشکباری خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود و یک محصول پر مصرف می باشد.

کشمش علاوه بر مصرف خوراکی به عنوان مصرف غذایی در داخل کشور به صورت کشمش پلویی و در داخل شیرینی و نیز مصرف آن به صورت آجیل و در صنایع الکلی نیز کاربرد دارد و به دلیل مصرف آن درخارج از کشور بویژه در کشورهای اروپایی و کشور های حاشیه خلیج فارس و چین یکی از ارقلام مهم صادراتی محسوب می شود.


فواید کشمش :


کشمش دارای مواد معدنی و مغذی بسیار زیادی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ...می باشد و نیز دارای ویتامینها ی B2,B1,C است.

کشمش یک خشکبار پر انررژی، کم چرب و کم سدیم می باشد.

کشمش منبع خوب آنتی اکسیدان و فیبر می باشد. n nکشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد حدود 600 گرم کشمش 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 2 تا 4میلی گرم آهن دارد. n nکشمش موجب کاهش استرس می گردد.


پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم

پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 45 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت طرح توجیهی تولیدی لباس فرم در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


طرح توجیهی تولیدی لباس فرم

هدف از ایجاد این طرح:


با توجه به علاقه و تخصصی که دراین رشته دارم و علاقه بسیار به ایجاد اشتغالزایی برای افراد جامعه دارم .

همچنین به علت کمبود کارگاه خیاطی در سطح شهرستان اقدام به راه اندازی این پروژه نموده ام.

همچنین بدلیل ازدیاد مدارس و ادارجات در سطح شهرستان و گرایش به استفاده از لباس فرم.

محل اجرای طرح :شهرستان شیروان


مقدمه


هنر رهگشای کار است که هستی را جنبش درآورده و تازه تر از تازه می سازد و هنر ارزنده ای که پوشش بیرونی هستی را جمال می بخشد.

در زمان گذشته پارچه را روی اندام افراد قرار داده و فرم دلخواه در می آوردند و با کوک و سنجاق زده و اقدام به دوخت می کردند، یا برخی بر حسب تجربه و بدون الگو لباس را برش زده که نیاز به چندین پرو داشت رفته رفته با پیشرفت علم و تجربه متدهای تدوین و بصورت کلاسیک در کشورهای مختلف رایج گردید. متد گرلاوین، متد فرانسوی، متد ژاپن، متد متریک و متد مولر آلمانی دو استاد فن خیاطی به نامهای (ویونت Vionnet و شانل Shanel ) که حساسیت و استعداد خاصی نسبت به زیبایی شناسی و مسایل اجتماعی داشتند. تغییرات خطوط اندام و بدن را کشف کردند. با آنکه تعبیر و تفسیر این دو طراح متفاوت بود اما آنان را باید بوجود آورند. و مخترع اصلی لباس ساده و راحت امروز دانست.



پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی در 55اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 847 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55
پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت بررسی hfcs و کاربرد آن در صنایع غذایی در 55 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مقدمه HFCS

HFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست. افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت و یا شربت‌های دارای میزان‌ فروکتوز بالا به عنوان شیرین‌کننده‌هایی که می‌توانند جایگزین ساکاروز شوند؛ در نظر گرفته شدند. علت این امر وجود فروکتوز است که دارای اندیس شیرینی 173 در مقایسه با گلوکز با شیرینی 74 یا ساکاروز با شیرینی 100 بود.

HFCS شربتی پرکاربرد و در عین حال فروکتوز، منوساکاریدی است که تقریباً 75 درصد شیرین‌تر از ساکاروز است؛ به همین علت فروکتوز و فرآورده‌های آن، غالباً جانشین ساکاروز می‌شوند و می‌توان آن را از هیدرولیز ساکاروز به دست آورد.

در طبیعت، فروکتوز (لوولوز) قند اصلی بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات است و به همین دلیل به آن قند میوه می‌گویند. عسل حاوی 55 درصد وزنی فروکتوز بر مبنای ماده ی خشک است. فروکتوز در شکل پلیمری، به عنوان اینولین در منابعی از قبیل کنگر اورشلیمی، کاسنی و گیاه مولد قاصدک وجود دارد و ضمن فرآیند با اسید یا آنزیم آزاد می‌شود.(7)


پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در 20اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1606 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز در 20اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

تولید آنزیمی شربت گلوکز


عنوان:


.1دلایل استفاده از روش های آنزیمی

.2آنزیم ها ومنابع آن

.3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز

.4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز

.5خصوصیات رئولوژیکی

.6منابع نشاسته