سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

پاورپوینت تجهیزات تصفیه آب فردی

پاورپوینت تجهیزات تصفیه آب فردی

پاورپوینت تجهیزات تصفیه آب فردی

دانلود پاورپوینت تجهیزات تصفیه آب فردی

پاورپوینت تجهیزات تصفیه آب فردی
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 2586 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40

پاورپوینت تجهیزات تصفیه آب فردی

مقدمه : 

-آب یکی از اساسی ترین نیاز انسان و در این حال یکی از مهمترین راههای انتقال و شیوع بیماریهای کشنده ای مانند وبا، حصبه و ... است . از طرفی مقدار آب سالمی که یک انسان میتواند با خود حمل کند بسیار محدود بوده و بسته به شرایط، یک فرد میتواندحداکثر به اندازه نیاز چند روز است و به علت آلودگی منابع آب ، نمیتوان به آسانی به منابع آب سطحی و حتی زیر زمینی اعتماد کرد؛ این موضوع نیاز به یک روش جهت تصفیه آب در شرایطی مانند بحران، جنگ و ... را مشخص میکند که علاوه بر سادگی، کم هزینه بودن بتواند حداقل معیارهای بهداشتی را در تامین آب شرب مهیا نماید

فهرست مطالب :

میکروارگانسیم های بیماری زا

ویروس های موجود در آب

باکتری های موجود در آب

تک یاخته های موجود در آب

انگل های موجود در آب

روش های تصفیه آب

انتخاب روش تصفیه آب

اهداف ما از تصفیه آب

حذف آلودگی میکروبی

حذف مواد سمی و شیمیائی 

حذف مواد محلول (TDS)

فرایند های غشائی در تصفیه آب

فرایند های غشائی در تصفیه آب

ترکیبات کلر

مقایسه روش های گندزدائی آب

اسمز معکوس

الکترودیالیز

مقایسه سیستم های الکترودیالیز و اسمز معکوس

دانلود پاورپوینت تجهیزات تصفیه آب فردی

پاورپوینت کتاب آشنایی با فعالیتهای تربیتی و اجتماعی

پاورپوینت کتاب آشنایی با فعالیتهای تربیتی و اجتماعی

پاورپوینت کتاب آشنایی با فعالیتهای تربیتی و اجتماعی

دانلود پاورپوینت کتاب آشنایی با فعالیتهای تربیتی و اجتماعی

پاورپوینت کتاب آشنایی با فعالیتهای تربیتی و اجتماعی
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 814 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 192

پاورپوینت کتاب آشنایی با فعالیتهای تربیتی و اجتماعی

 

 هدفهای کلی :

1- آشنایی با ویژگیها، اهداف و ارزشهای فعالیتهای اجتماعی و تربیتی

2- نکاتی از لحاظ مؤثر ساختن این فعالیتها و همچنین ویژگیهای مربیان فعالیتهای تربیتی و اجتماعی

    هدفهای آموزشی :

 

.1- فعالیتهای تربیتی و اجتماعی و موارد کاربرد آنها .2- اهداف اساسی فعالیتهای فوق برنامه .3- مقایسه فعالیتهای فوق برنامه را با فعالیتهای رسمی .4- ویژگیهای مربیان فعالیتهای تربیتی و اجتماعی .5- ارزش فعالیتهای تربیتی و اجتماعی در ابعاد مختلف .6- اصول مؤثر در سودمند کردن فعالیتهای فوق برنامه .7- نقد فعالیتهای تربیتی و اجتماعی .8در دفاع از فعالیتهای تربیتی و اجتماعی مقاله ای با استفاده از چکیده مطالب فصل تنظیم و

      تدوین کند (فراگیر میتواند از تجارب افراد دست اندر کار و منابع دیگر نیز استفاده کند).

بخشی از متن:
هدف اساسی همه فعالیتهای تربیتی و اجتماعی در مدرسه، این است که انگیزه ها و محرک های لازم برای ادامه رشد و تکامل طبیعی و سالم دانش آموزان فراهم شود. برای رسیدن به هدفها ی مذکور، می توان از فعالیتهای فوق برنامه کمک گرفت، زیرا از طریق فعالیتهای رسمی و محدود به کلاس، که معمولا کم و کیف آنها را از وزارت آموزش و پرورش تعیین و به مدارس ابلاغ می کند، تمام هدفهای فوق تحقق نمی یابند.

فهرست فصول:
فعالیتهای تربیتی و اجتماعی
چگونگی تشکیل کتابخانه مدرسه و کلاس
طرز تشکیل انجمنها
بازدیدها و گردشهای علمی
آشنا کردن والدین و مربیان با خدمات روان درمانی
نمایشگاه
روزنامه دیواری
صلیب سرخ
تئاتر و نقش آن در مدرسه
انجمن اسلامی دانش آموزان و بسیج دانش آموزی

دانلود پاورپوینت کتاب آشنایی با فعالیتهای تربیتی و اجتماعی

پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی

پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی

پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی

دانلود پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی

پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی
دسته بندی عمران
فرمت فایل pdf
حجم فایل 14872 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 54

پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی

پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی

این پاورپوینت در 54 اسلاید به همراه تصاویر مختلف می باشد.

فهرست مطالب :

مقدمه

ماشین آلات ساختمانی

ماشین آلات خاکبرداری و حفاری

بیل جرثقیل

ارابه ها

قسمت های الحاقی

بیل مکانیکی 

دراگلاین

بیل مکانیکی با جام معکوس

شمع کوب 

انواع تراکتور

تراکتور چرخ زنجیری

تراکتور با چرخ لاستیکی

ملحقات  الصاقی به تراکتور

بولدوزر 

اسکریپر 

انواع اکسریپر

لودر 

انتخاب لودر

لودر با چرخ لاستیکی 

لودر با چرخ های زنجیری

گریدر 

کامیون 

تریلر


دانلود پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی

پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن

پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن

پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن

دانلود پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن

پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 953 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29

پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن

پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن

این پاورپوینت در 29 اسلاید می باشد.


فهرست مطالب اسلاید ها :

باغـــــهای ایــــــران 

Persian gardens

باغ در تاریخ 

اهمیت درخت و گیاهان نزد ایرانیان 

اصول هندسة باغ ایرانی

سایر خصوصیات هندسه باغ ایرانی

آب در باغ

غزل باغ ایرانی

کوشکهای مطبّق در باغهای ایرانی

کاخهای صفوی

باغها و حیاطهای ایرانی، رویکردی به طراحی معماری معاصر

”باغ شاهی پاسارگاد“

”باغ ارم شیراز“

باغهای شاهی پاسارگاد

عرصه و فضای باغ  ارم شیراز

شیوه آبیاری باغ

دانلود پاورپوینت باغ های ایرانی و کوشک های آن

پروژه علمیات برداشت یونجه

پروژه علمیات برداشت یونجه

پروژه علمیات برداشت یونجه

دانلود پروژه علمیات برداشت یونجه

پروژه علمیات برداشت یونجه
دسته بندی کشاورزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 930 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45

پروژه علمیات برداشت یونجه

 کارشناسی در رشته تولید دانه های روغنی 

موضوع پروژه :

علمیات برداشت یونجه

پروژه حاضر در 45 صفحه در رشته های کشاورزی با وسواس تمام برای ارائه در مقاطع ارشد و کارشناسی آماده گردیده است در ضمن فهرست مطالب در زیر آماده است .

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                  صفحه

 

 

فصل اول : مقدمه ای در مورد گیاه یونجه

1-1- مقدمه ...................................................................................................................................... 2

1-2- مبدا اولیه یونجه ...................................................................................................................... 4

1-3- خواص گیاه شناسی یونجه ...................................................................................................... 5

1-4-انواع یونجه ایرانی .................................................................................................................... 8

1-4-1- یونجه بغدادی .................................................................................................................... 8

1-4-2- یونجه همدانی .................................................................................................................... 9

1-4-3- یونجه یزدی ....................................................................................................................... 9

1-4-4- یونجه بمی ......................................................................................................................... 9

1-5- ارزش غذایی یونجه ................................................................................................................ 10

1-6- مقایسه ارزش غذایی یونجه ..................................................................................................... 11

1-7- یونجه و اهمیت آن در تغذیه دام ............................................................................................. 12

1-8- عوامل موثر بر ارزش غذایی یونجه ......................................................................................... 12

1-8-1- گونه ، واریته و سویه گیاه .................................................................................................. 12

1-8-2- نسبت برگ به ساقه ............................................................................................................ 12

1-8-3- مرحله رشد در زمان برداشت ............................................................................................. 12

1-8-4- حاصلخیزی و خصوصیات خاک ........................................................................................ 13

1-8-5- اثرات اقلیم فصل آب و هوا روی ترکیبات یونجه .............................................................. 13

1-8-6- ارزش غذایی یونجه ............................................................................................................ 13

فصل دوم روش های برداشت یونجه

2-1- رو شهای برداشت یونجه ........................................................................................................ 16

2-1-1- چیدن .................................................................................................................................. 16

2-1-2- ریگ زدن ............................................................................................................................ 18

2-1-3- بسته بندی ........................................................................................................................... 19

2-2- زمان برداشت یونجه ................................................................................................................ 20

 

فصل سوم اصول خشک کردن علوفه

3-1- اصول خشک کردن علوفه ...................................................................................................... 24

3-2- روش های خشک کردن علوفه .............................................................................................. 26

3-2-1- علوفه خشک بلند .............................................................................................................. 27

3-2-2- علوفه خشک خردشده ...................................................................................................... 27

3-2-3- علوفه خشک ریز شده ...................................................................................................... 28

3-2-4- علوفه خشک بسته بندی شده ........................................................................................... 28

3-2- 5- بسته های بزرگ ............................................................................................................... 29

3-3- خشک کردن در انبار .............................................................................................................. 30

3-3-2- علوفه خشک قرصی و حبه شده ....................................................................................... 32

3-3-3- مواد افزودنی به علوفه ....................................................................................................... 33

3-3-4- آبگیری .............................................................................................................................. 34

 

فهرست منابع

4-1 منابع فارسی ............................................................................................................................. 36

 

فهرست جداول

عنوان                                                                                                   صفحه

 

جدول ( 3-1 ) : ارزشیابی پروتئین یونجه ....................................................................................... 22

جدول ( 3-2 ) : ترکیب و قابلیت هضم یونجه تاره خشک شده به طریق مصنوعی ....................... 35

 

فهرست اشکال

عنوان                                                                                                   صفحه

 

 

شکل ( 1-1 ) : یونجه ..................................................................................................................... 4

شکل ( 1-2  ) : ریشه یونجه .......................................................................................................... 5

شکل ( 1-3 ) : ساقه یونجه ............................................................................................................ 5

شکل ( 1-4 ) : گل یونجه .............................................................................................................. 5

شکل ( 1-5 ) : برگ یونجه ............................................................................................................ 7

شکل ( 2-1 ) : نوعی برداشت یونجه ............................................................................................. 16

شکل ( 2-2 ) : مور......................................................................................................................... 17

شکل ( 2-3 ) : نوعی برداشت یونجه ............................................................................................. 17

شکل ( 2-4  ) : ریگ ..................................................................................................................... 18

شکل ( 2-5 ) : دستگاه بسته بندی یونجه ....................................................................................... 19

شکل ( 2-6 ) : علوفه بسته بندی شده ............................................................................................ 19

شکل ( 2-7 ) : دستگاه در حال بسته بندی یونجه............................................................................ 19

شکل ( 2-8 ) : موقع زمان برداشت یونجه ...................................................................................... 20

شکل ( 3-1 ) :  بسته های بزرگ یونجه ......................................................................................... 29

شکل ( 3-2 ) : خشک کردن در انبار  ............................................................................................. 31

شکل ( 3-3  ) : حمل علوفه  .......................................................................................................... 33

 

دانلود پروژه علمیات برداشت یونجه