سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

دانلود بررسی و تحلیل منیفولد و سیستم اگزوز اتومبیل

در این مقاله به بررسی انواع هدر و اگزوز می پردازیم هدرها و اگزوز ها اجزای مهمی در تنفس موتور می باشند آن ها قدرت موتور را اضافه نمی کنند ولی کمک شایانی به بهره گیری از بالاترین قدرت خروجی موتور انجام میدهند
دسته بندی مکانیک
بازدید ها 8
فرمت فایل doc
حجم فایل 1621 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 93
بررسی و تحلیل منیفولد و سیستم اگزوز اتومبیل

فروشنده فایل

کد کاربری 15
کاربر

در این مقاله به بررسی انواع هدر و اگزوز می پردازیم. هدرها و اگزوز ها اجزای مهمی در تنفس موتور می باشند. آن ها قدرت موتور را اضافه نمی کنند ولی کمک شایانی به بهره گیری از بالاترین قدرت خروجی موتور انجام میدهند.

این مقاله از جمع آوری و مطالعه معروف ترین مقاله های جهانکه نوشته شده توسط شرکت های تحقیقاتی امریکایی و ژاپنی در این باره گرد آوری شده است.امیدوارم مطلوب حضور خواننده باشد.

در سیکل اتو ، بعد از احتراق، گازها باید از محفظه احتراق خارج شوند و وارد هدرز می شوند، سپس به وسیله هدرز به چند راهه ای می رسند و آن جا تبدیل به یک راهه می شود. سپس وارد کاتالیزور شده و بعد از آن وارد انباره اگزوز و بعد از آن به سمت خارج اتومبیل هدایت می شوند.

هر کدام از این قسمت ها وظیفه ای دارند که به طور مفصل به شرح آن ها می پردازیم .

انتخاب هدرز ، کاتالیزور،انباره اگزوز و سر اگزوز خوب می تواند کمک کند تا موتور اتومبیل به بیشترین بازدهی خود برسد ، پس تلاش ما بیشتر بر روی آشنایی با انواع این قسمت ها و انتخاب آگاهانه آن ها با توجه به نیاز افراد مختلف است.

هر چه لوله‌ها کوتاهتر باشد، قطر آنها بزرگتر است، یعنی طرح کلی 1 ـ 4، و کلکتورهای بزرگ اوج hp بالاتری دارند زیرا سرعت 240 بعداً‌در امتداد rpmها بدست می‌آیند. این گشتاور را بعد از اوج گشتاور بالاتر نگه می‌دارند.

هر چه لوله‌های اولیه بلندتر باشند، قطرها کوچکتر هستند، یعنی طرح کلی 1 ـ 2 ـ 4، و کلکتورهای کوچکتر اوج گشتاوری دارند که قبلاً در دامنه rpm روی داده‌اند. زیرا 240 زودتر بدست آمده و این گشتاور را قبل از گشتاور اوج بالاتر نگه می‌دارند.

سیستم اگزوزی که اندازۀ آن بطور مناسبی تعیین شده باشد، کل پتانسیل قدرت یک موتور را آزاد یا استخراج میکند. موتور این قدرت را ایجاد میکند اما بدلیل ناکارآمدی سیستم اگزوز (بدلیل فشار برگشتی و وارونگی)، جلوی این قدرت و نیرو گرفته شده و هرگز در چرخها نشان داده نمیشود. بنابراین در واقع، یک سیستم اگزوز خوب قدرت یا نیرویی تولید نمیکند

فهرست مطالب

چکیده1

مقدمه. 3

فصل اول:5

هدر5

هدر (مانیفلد)6

فشار برگشتی.. 7

تأثیرات طراحی هدر ـ اگزوز بر قدرت موتور8

طراحی هدرز11

ایده‌هایی برای طراحی هدر14

قطر لولۀ اولیه. 18

اهداف یک سیستم کامل هدر و اگزوز22

پنج فاکتور طراحی هدر که روی مکانی که اوج گشتاور روی می‌دهد تأثیر می‌گذارد.23

1 ـ قطر (یا سطح مقطع لوله هدر)24

2) طول.. 27

3 ـ ادغام قطر، طول، زاویه و طرح نقشه کلکتور28

انوع کلکتور31

طول کلکتور32

پهنای کلکتور32

زاویه‌های شیب (taper)33

کاتالیست کانورتور34

5 ـ طرح کلی هدر: 1 ـ4 در برابر 1 ـ 2 ـ 4:37

نتیجه‌گیری از طراحی هدر38

خلاصه. 39

فصل دوم:41

اگزوز41

طراحی اگزوز42

طراحی اصلی.. 42

cat back. 43

بطور کلی سه طرح اگزوز وجود دارد:44

مشخصه‌های مهم اگزوز که می‌بایست در نظر داشت:45

1ـ قطر عامل اصلی است:45

2-طول لولۀ ابتدایی.. 47

3 ـ مواد عایق در منبع اگزوز (muffler):48

4 ـ عامل زنگ زدگی:48

5 ـ ضخامت نسبی (گیج) مغزی:49

6 ـ وسایل و تجهیزات لوله اگزوز50

پوشش اگزوز (wrap)52

3 کار وجود دارد که می‌توان با انجام آنها جذب حرارت را در سیستم اگزوز کاهش داد:53

پوشش پودری.. 53

پوشش نواری اگزوز54

صدا و جریان در اگزوز56

طراحی اگزوز58

گاز خروجی اگزوز59

پالس‌های اگزوز60

چند واقعیت از اگزوز برای آگاهی.. 62

نکته: نیاز به کمی پس فشار بیشتر در قدرت های میانی.. 64

خودروهای سواری تنفس طبیعی.. 67

اگزوز غیرتوربو. 68

عملکرد حرفه ای مسابقه‌‌ای.. 68

هدرها (مانیفلدهای ضد برگشتی.. 69

سیستم‌های اگزوز توربو. 70

هدرهای اگزوز توربو. 71

شیر ایمنی فشار بالا (waste gate)73

خلاصه. 75

منابع و سایت های اطلاع رسانی 85


دانلود مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

دانلود مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیرسازی
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 7
فرمت فایل doc
حجم فایل 22 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی

فروشنده فایل

کد کاربری 4152
کاربر

*مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی*

ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی :

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد .

در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این برنامه جهت شناسایی هزینه یا تعیین قیمت یک خوراک جدید در سهمة غذایی به کار می رود ، اگرچه نیاز به تخصص در نرم افزار بالانس سهمیه وجو دارد و اتخاذ یک تصمیم سریع و درست بدون آن ممکن نیست .

منظور از این راهنمایی که روش های دیگر قیمت گذاری غذاها مختلف را توضیح دهیم . در این خصوص در باره 4 روش که شامل : هزینه تغذیه مواد مغذی ، شاخص ، معادلات همزمان و روش یکسان سازی محصول بحث خواهیم کرد . محاسبات دستی این روش ها در اینجا توضیح داده شده است ، اما یک برگه گسترده که این روشها از آن استفاده می کنند برای تعیین ارزش غذایی در دسترسی از طریق سرویس گسترش شرکت N M S U به وسیله ارتباط با جورج بتورد ، متخصص لبنیات با شماره ( 646 – 6454 ) – ( 505 ).

چه اطلاعاتی لازم است ؟

برای گرفتن یک تصمیم مناسب درباره خری یک خوراک ، اطلاعاتی درباره خوراک لازم است . تجزیه آزمایشگاهی خوراک شامل ماده خشک ، پروتوئین خام ( C P ) و فیبر { مجموع مواد غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } و پیش بینی انرژی مورد نیاز را شامل میشود .

باید به خاطر داشته باشیم که انرژی { مجموع ما غذایی قابل هضم ، ( TDN ) یا شبکه انرژی برای تولید شیر ( NEL ) } در آزمایشگاه اندازه گیری نشده اند اما حجم فیبر حساب شده است .

آزمایشگاه از معادلات متفاوتی برای پیش بینی انرژی از فیبر ، به خصوص برای علوفه ها استفاده می کند . به این دلیل اگر شما علوفه خریداری کنید منبع انرژی پیش بینی شده ای را ملاحظه خواهید کرد . همچنین با استفاده از جداول چاپ نشده مانند ( ماده مغذی مورد نیاز احشام ) در سال 1989 استفاده کنید ، که اغلب حجم ماده مغذی در تنوع تغذیه قابل ملاحظه است . برای شرکتهای لبنیاتی تغذیه بر اساس یک مبنا خشک بحرانی است . بسیاری از خوراک اولیه تولید لبنیات مخصوصا علوفه تازه شامل 50 در صد آب است.

تجزیه آزمایشگاهی ، به طور کلی یک منحنی مخصوص نمایش مواد غذایی بر اساس مواد خشک تهیه می کند ، تمرکز موئاد غذایی مانند : پروتوئین خام ، NET , TDN یا مواد معدنی بر مبنای مواد غذایی خورانده شده تعیین می گردند.

تقسیم مواد خشک بر حسب درصد اجزا تمرکز بر این مبنای خشک را به دست می دهد :

درصد مبنای خشک = درصد مواد خشک / درصد اجزای مبنای خشک

برای مثال : فرض کنید یک ماده غذایی شامل 40% ماده خشک و 8% پروتوئین خام بر مبنای مواد غذایی خورانده شده باشد .

روی یک مبنای خشک 20% = 40 % / 8 %

برای بر گرداندن پوندهای ماد غذایی تغذیه شده به پیوندهای مواد خشک ، ضرب ساده تعداد پیوندهای مواد غذایی تغذیه شده در درصد مواد خشک :

مقدار مواد خشک = درصد مواد خشک × مقدار مواد تغذیه شده

برای مثال چند پیوند مواد خشک در 1000 پوند مواد تغذیه شده از غله در 35 درصد مواد خشک وجود دارد ؟

مقدار ماده خشک 350 = 35 % × 1000

روش هزینه تغذیه با ماده مغذی با ماده مغذی :

این یک روش ساده راحت برای حساب کردن در صد هزینه پروتین ، انرژی فیبر و یا سایر اجزای یک ماده خوراکی می باشد . بیشتر خوراکی ها برای تامین یا انرژی خریداری می شوند . هزینه هر پوند از پروتئین خام و هزینه هر مگاکالری ( MCAL ) از NEL به طور کلی مفید است . در جدل مثال هایی از انواع خوراکی ها و در صد هزینه ماده مغذی وجود دارند .


دانلود شانزدهمین کنفرانس درباره آمار و آسیب جراحات شغلی

دانلود شانزدهمین کنفرانس امار و اسیب جراحات شغلی
دسته بندی خدماتی و آموزشی
بازدید ها 7
فرمت فایل doc
حجم فایل 60 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 52
شانزدهمین کنفرانس درباره آمار و آسیب جراحات شغلی

فروشنده فایل

کد کاربری 4152
کاربر

*شانزدهمین کنفرانس امار و اسیب جراحات شغلی*

فهرست

1- مقدمه

2- چارچوب حوادث ناشی از کار

3- اهداف و موارد کاربرد آمار حوادث شغلی

1-3- موارد استفاده

2-3- اجزاء و تعاریف

3-3- حوادث شغلی

4-3- حوادث رفت و آمد

5-3- آسیب های شغلی

6- 3- واحد یا مورد آسیب شغلی

3-7- از کار افتادگی

4- دامنه شمول

1-4- آسیب های شغلی

2-4- اشخاص، فعالیت های اقتصادی و مناطق جغرافیایی

3-4- انواع داده ها

5- اندازه گیری و برآورد مصدومیت های شغلی

1-5- مصدومیت های منجر به فوت

2-5- زمان از دست رفته

3-5- مقادیر مقایسه ای (نسبی)

4-5- ضریب تکرار

5-5- شدت وقوع حادثه

6-5- ضریب شدت

7-5- روزهای از دست رفته در اثر حوادث

8-5- منابع و مراجع اطلاعاتی

6- طبقه بندی حوادث شغلی

1-6- طبقه بندی محل حادثه

2-6- دسته بندی از نظر نتایج حوادث

3-6- طبقه بندی بر مبنای فرآیند انجام کار

4-6- طبقه بندی بر اساس یک فعالیت مشخص

5-6- طبقه بندی بر اساس انحراف از حالت عادی

6-6- طبقه بندی بر اساس نوع و چگونگی صدمه وارده

7-6- طبقه بندی بر اساس نوع مواد یا وسایل

8-6- طبقه بندی حوادث رفت و آمد

7- ضمائم

8- تعاریف

9- دامنه شمول

10- انواع اطلاعات

11- اندازه گیری

1-11- آسیب های شغلی

2-11 حوادث منجر به فوت

3-11 زمان از دست رفته به علت حوادث شغلی

4-11 اندازه گیری مقایسه ای

ضمیمه a: طبقه بندی بر اساس فعالیت اقتصادی

ضمیمه b: طبقه بندی بر اساس اندازه سازمان

ضمیمه c: طبقه بندی مشاغل

ضمیمه d: طبقه بندی بر مبنای چگونگی وضعیت استخدامی

ضمیمه e: طبقه بندی بر مبنای نوع آسیب و جراحت

ضمیمه f: طبقه بندی بر اساس بخشی از بدن که آسیب دیده است

ضمیمه g: طبقه بندی بر مبنای محل حضور فرد


آمارآسیبها وجراحت های شغلی

1- مقدمه:

در این گزارش در مورد موضوعاتی مثل طبقه بندی حوادث ناشی از کار وتهیه دستورالعملهای جدید بین المللی آن بحث می شود. در این مقاله به ضرورت وجود استانداردهای اصلاح شده در مورد حوادث ناشی از کار توجه شده و همچنین بر اهمیت آمار در همه زمینه های بهداشت و ایمنی شغلی از قبیل بیماریهای شغلی، عوامل زیان آور و تأثیر استرس- اعمال تکراری و ناایمن و دیگر موارد نامطلوب بر سلامت کارگران تأکید گردیده است.

2- چارچوب حوادث ناشی از کار:

کاربران آمار حوادث ناشی از کار می خواهند بدانند که چه کسی حادثه دیده است؟ حادثه چگونه اتفاق افتاده است؟ شخص چگونه آسیب دیده است و مراحل رخداد حادثه و ایجاد مصدومیت به چه شکلی بوده است؟ برای تنظیم این مقاله، حوادث ناشی از کار در چارچوبی دیده شده اند که در آن ابتدا شرحی از وضعیت مصدوم در محیط کاری اش عنوان شده و سپس مراحل و عوامل مختلف ایجاد و بروز حوادث و تصادفات را بیان می نماید.

این چارچوب ابتدا به معرفی کارگر پرداخته و محیطی که وی در آن کار می کند و نوع کار انجام یافته توسط وی را شرح می دهد، این امر زمینه را برای فهم عوامل وقوع حوادث آماده می سازد. کارگر دارای یک سری خصوصیات شخصی مثل جنس، سن، تحصیلات، آموزش و تجربه است. این کارگر در یک شغل یا حرفه و با یک موقعیت خاص استخدامی در یک سازمان با اندازه و نوع فعالیت اقتصادی و محل معلوم، استخدام می شود.

قبل از وقوع حادثه شخص مشغول انجام مراحل کار خود است و هنگام وقوع حادثه در حال انجام یک عملیات خاص در محلی مشخص و معمولاً با استفاده از وسایل و مواردی که نیاز دارد، می باشد. تا این جا این اطلاعات می تواند در مورد هر کارگری باشد اعم از اینکه دچار حادثه شده یا خیر.

دریک زمان ممکن است چیزی اشتباه یا نادرست یا غیرمعمول و حادثه ای پیش بینی نشده ونامطلوب و یا یک سری اعمال ناایمن باعث رخداد حادثه ای گردند. در نتیجه شخصی که در این حالت دچار حادثه شده است در بخشی از بدنش جراحت ایجاد می شود و یا حتی می میرد یا اینکه کار خود را به خاطر انجام کمک های اولیه در محل کار یا انجام کارهای پزشکی در بیمارستان متوقف می نماید. در این حالت اگر نتواند فوراً به کار خود برگردد در فاصله زمانی که برای بهبود تدریجی یا دوران نقاهت و در صورت نیاز توانبخشی لازم است، مجبور به ترک محل کار خود خواهد شد. اگر آسیب وارده طوری باشد که باعث معلولیت دائمی کارگر شود (مثل نقص عضو یا نابینایی) او نمی تواند به سرکار خود برگردد و یا ممکن است قادر به انجام کاری که قبلاً انجام می داد نباشد. همچنین ممکن است فرد در معرض تشعشع یا ویروس باشد که در این حالت خطر بروز یا گسترش بیماری در زمانهای بعد نیز وجود دارد.

مثال زیر چارچوب را مشخص می کند: یک مرد جوان 22 ساله به عنوان باغبان با قرارداد موقت در یک بیمارستان کار می کند. این بیمارستان بطور متوسط 500 کارمند دارد و در پایتخت واقع است. در روز حادثه مرد جوان و همکارانش مشغول باغبانی بودند و کارهایی از قبیل جمع آوری و کندن علف های هرز و برگهای خشک و تبدیل آنها به کود انجام می دادند. مرد باغبان مشغول کندن گلها با یک قیچی باغبانی بود. ناگهان او برای دیدن کاری که انجام داده بود یک قدم به عقب برداشت. متأسفانه او توجه نداشت که کارگری یک شن کش را درست پشت سر او روی علف ها جا گذاشته و نوک تیغه های آن به بالا می باشد. او درست روی شن کش قدم گذاشت و دو تا از شاخکهای آن پای او را مجروح نمود و در یک بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفت و بمدت 2 هفته قادر به انجام کار نبود.


دانلود بررسی آسیب های زیست محیطی ناشی از استخراج طلا در معادن روباز

طلا از گذشته‌های بسیار دور، به ‌دلیل جلای زیبا، مقاومت بالادر مقابل اکسیداسیون و دیگر عوامل شیمیایی، شکل‌پذیری خوب و کمیابی، در طول تاریخمورد توجه بشر بوده و دارای اهمیت ویژه‌ای می‌باشد
دسته بندی عمران
بازدید ها 5
فرمت فایل doc
حجم فایل 881 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 84
بررسی آسیب های زیست محیطی ناشی از استخراج طلا در معادن روباز

فروشنده فایل

کد کاربری 15
کاربر

طلا از گذشته‌های بسیار دور، به ‌دلیل جلای زیبا، مقاومت بالادر مقابل اکسیداسیون و دیگر عوامل شیمیایی، شکل‌پذیری خوب و کمیابی، در طول تاریخمورد توجه بشر بوده و دارای اهمیت ویژه‌ای می‌باشد.
طلا به عنوان مهمتریناستاندارد پولی جهان مطرح بوده و بیشترین مورد مصرف آن در ساخت سکه و شمش طلا بهعنوان ذخایر پولی بین‌المللی است. این فلز به علت زیبایی و مقاومت، به صورتزیورآلات و کارهای هنری نیز استفاده می‌شود. این فلز همچنین در ساخت لوازمالکترونیکی دقیق مورد استفاده است به‌طوریکه در آینده رده اول مصرف طلا را به خوداختصاص خواهد داد.
فلز طلا به عنوان یک سرمایه ملی و پشتوانه اقتصادی کشور مطرحمی‌باشد، بنابراین اطلاع رسانی در مورد آمار قیمت، تولید، ذخیره و ... این فلزگران‌بها در ایران در مقایسه با دیگر کشورها برای برنامه‌ریزی بهتر در جهت استخراج و استفاده از آن مفید و حتی ضروری می‌باشد.

فهرست مطالب

چکیده:1

مقدمه. 2

تاریخچه ی طلا در ایران. 6

معادن طلای قدیمی.. 7

اولین سابقه ی زری سکه ی طلا.. 8

تجارت طلا و اهمیت اقتصادی آن. 14

مشخصات شیمیایی طلا.. 23

تجارت کانی طلا.. 30

طلا، تاریخچه، ویژگی ها ، کاربردها و ارزش... 30

طلا، تاریخچه، ویژگی ها ، کاربردها و ارزش... 31

کاربردها33

کانی شناسی طلا.. 37

کانی های اصلی طلا:38

خواص فیزیکی :40

رنگ بندی طلا.. 46

آلیاژهای طلا.. 47

استراتژی سرمایه‌گذاری طلا در جهان و ایران. 49

مس... 59

اثرات زیست محیطی طلا.. 75

نتیجه گیری:78

منابع:80


دانلود کارافرینی درباره شرکت سرد خانه استقلال (سهامی خاص)

دانلود کارافرینی درباره شرکت سرد خانه استقلال سهامی خاص
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 8
فرمت فایل doc
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
کارافرینی درباره شرکت سرد خانه استقلال (سهامی خاص)

فروشنده فایل

کد کاربری 4152
کاربر

*کارافرینی درباره شرکت سرد خانه استقلال ( سهامی خاص )*


یادداشت های همراه صورتهای مالی

برای سال ماهی منتهی به 30 اسفند ماه سال 1383

1-تاریخچه فعالیت شرکت :

شرکا فریکوریفیک ( سهامی خاص ) در تاریخ 12/3/1356 تحت شمارة 28726 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. نام شرکت در تاریخ 21/6/1361 به شرکت سردخانه استقلال (سهامی خاص) و آدرس قانونی آن نیز به موجب صورتجلسة مورخ 6/4/1366 هئیت مدیره به محل سردخانه واقع در جاده قدیم کرج، کیلومتر یک جاده شهریار تغییر یافته است.

فعالیت اصلی شرکت بر اساس ماده 2 اساسنامه عبارت از است از نگهداری مواد غذایی و میوه جات در سالنهای سردخانه میباشد. ظرفیت اسمی سردخانه مجموعاً 16 هزار تن(شامیل 5/14 هزار تن زیر صفر و 5/1 هزار تن بالای صفر) بوده که بهره برداری از سردخانه زیر صفر 5/14 هزار تن عملاً ازسال 1359 آغاز گردیده است.

شرکت برا ساس نامة شمارة 12738 مورخ 11/6/1359 سازمان صنایع ملی ایران و به استناد نامة شمارة 322/515 حوزة مالیاتی 322 مشمول بند (ج) تبصره 4 قانونی حفاظت و توسعة صنایع ملی ایران اعلام گردید و متعاقباً در تاریخ 20/11/1366 بر اساس نامة شماره 58532 سازمان صنایع ملی ایران و به استناد مصوبة شماره 90/هـ مورخ 18/7/1360 هیئت پنج نفری 22/43% در صدر سهام شرکت مشمول بند(ب) قانون مذکور گردیده است. از تاریخ 25/6/1359 هئیت مدیره منتخب شرکت سهامی گسترش خدمات بازرگانی ادارة امور شرکت را بعهده گرفته بود لیکن درسال 1368 طبق رای هئیت پنج نفری شرکت از شمول بند(ج) خارج شد.

از آذر ماه سال 1368 شرکت توسط سهامداران متشکل از بانک صنعت و معدن شرکت فریکو اسکاندیا و شرکت سهامی گسترش خدمات بازرگانی اداره شد تا اینکه سهام بانک صنعت و معدن در اسفند ماه سال 1369 و سهام شرکت فریک اسکاندیا در آذر ماه سال 1370 به ستاد نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فروخته شد و در سال 1380 طبق رای دیوان عدالت اداری تعداد 4980 سهم از سهام سازمان گسترش خدمات بازرگانی به آقای فرجام و خانواده ایشان مسترد گردید. بدنبال نقل و انتقلات مذکور اداره امور شرکت در تاریخ ترازنامه بعهده ستاد نیروی زمینی سپاه پاسداران با 65/56 درصد سهام و شرکت کسترش خدمات بازرگانی باب 51/21 درصد سهام و آقای عبدالحمید فرجام و خاننواده ایشان با 57/21 درصد سهام وشرکت با دو انبار با 44% درصد سهام بوده است.


شرکت سردخانه استقلال

(سهامی خاص)

صورتهای مالی مربوط به عملکرد

سال1383


شرکت سردخانه استقلال (سهامی خاص)

یادداشت های همراه صورتهای مالی

برای سال مالی منتهی به 30 اسفند ماه سال 1383

سال مالی منتهی به سال مالی منتهی به

30/12/1383 29/12/1382

ریال ریال

یادداشت ­­ـ

حق الحافظ و تخلیه و بارگیری 16 008،713،988،8 7،503،826،7

کسر میگیردد هزینه های عملیاتی 18 (994،173،951،5) (981،156،814،4

14، 539، 037، 3 990،346،012،3