سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

سل یو2

سیستم همکاری در فروش فایل

دانلود تحقیق پیشینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص

دانلود پیشینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص تحقیق شینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص مقاله شینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص شینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص
دسته بندی شیلات
فرمت فایل zip
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27
دانلود تحقیق پیشینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 27 صفحه

پیشینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران بر اساس اسناد و مدارک موجود، فعالیت آبزی پروری سردابی در ایران به استناد یک گزارش کارشناسی در سال 1339 از رودخانه کرج مبنی بر کاهش ذخاتیر قزل آلای خال قرمز این رودخانه طی یک دهه قبل آن (1339-1329) با هدف بازسازی ذخایر آسیب دیده و توسعة صید ورزشی آغاز گردید بر این اساس با واردات تعداد 3 میلیون عدد تخم چشم زده و همزمان با تأسیس با تأسیس شرکت ماهی سرای کرج در سال 1341 این فعالیت وارد عرصه می شود بر این اساس از زمان ورود تخم چشم زن تا کنون بیش از 4 دهه می گذرد(مأخذ مکالمات جامع آبهای داخلی ایران، دفتر طرح و توسعه) بر اساس همین مدارک طی سالهای دهه 40 و دهه 50 تا سال 1357 اقدامات گسترده ای برای فعالیت های تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا در نقاط مختلف کشور بعمل آمد اولین سمینار ملی آبزی پروری در سال 1347 گزارش گردید در برنامة پنجم عمرانی نیز فعالیت آبزی پروری آب های داخلی نیز مورد توجه قرار گرفت هرچند اطلاعات مستندی از عملکرد این دوره درست نمی باشد چنین استنباط می گردد که میزان تولید ماهی قزل آلا در این دورة زمانی بسیار محدود بوده است.
در دورة زمانی 1367-1358 (دورة بعد از انقلاب تا قبل از برنامه پنجساله اول) نیز اقدامات قابل توجه و گسترده ای خصوصاً در سالهای 1361 به بعد برای توسعه آبزی پروری سردابی آبهای داخلی صورت گرفت علی رغم این اقدامات میزان تولید قزل آلا در دورة منتهی به سال 1367 کمتر از 500 تن گزارش گردید.
در دورة زمانی 1373- 1368 (برنامة پنجساله اول آبهای داخلی) میزان تولید ماهی قزل آلا از 500 تن به 1200 تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید 700 تن طی برانامه) در دورة زمانی 1378-1374 (برنامه پنجساله دوم آبهای داخلی) میزان تولید قزل آلا از 1200 تن به 7000 تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید 5800 تن طی برنامه) در دوره زمانی 1383-1379 (برنامه پنجساله سوم آبهای داخلی) میزان تولید قزل آلا از 7000 تن به 30000 تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید 23000 تن طی برنامه) بر طبق اطلاعات فوق در یک جمع بندی می توان گفت که دورة پنجساله سوم (1383-1379) نقطه عطف افزایش تولید ماهی قزل آلا در آبهای داخلی ایران محسوب می شود که عمده ترین دلایل این روند را می توان بشرح زیر تحلیل نمود: الف- ارتقاء سطح سازمانی و توسعه تشکیلاتی شیلات آبهای داخلی در مرکز .
استانها ب- استقبال گستردة بخشهای خصوصی در اجرای طرحهای تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا ج- گسترش فعالیت های تکثیر و تولید بچه ماهی در بخشهای خصوصی د- تنوع شیوه های پرورش ماهی قزل آلا(تلفیقی با آب کشاورزی – سایت های متمرکز- استخرهای خاکی- توسعه در شالیزارها- پرورش در قفس- سیستم های مدار بسته- سیستم های هوادهی- پرورش در کانالهای گرد و دراز هـ – تکمیل و افزایش ظرفیت تولید در مزارع موجود که عمده ترین سهم در روند افزایش تولید برنامة سوم داشته اند و- اختصاص اعتبارات عمرانی به بخش شیلات ز- بهره برداری تعدادی از سایت های متمرکز پرورش ماهی قزل آلا ح- سیاست های انبساطی بانکها در جهت تخصیص منابع مالی به واحدهای تولید (خصوصاً سرمایه در گردش) ط- گسترش فن آوری تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا در کشور ی- گسترش و تنوع فعالیت های آموزشی و ترویجی ک- وجود منابع محیطی گسترده در پهنه آبه


دانلود تحقیق شیمی و روش تهیه 64 ص

دانلود شیمی و روش تهیه 64 ص تحقیق شیمی و روش تهیه 64 ص مقاله شیمی و روش تهیه 64 ص شیمی و روش تهیه 64 ص
دسته بندی شیمی
فرمت فایل zip
حجم فایل 111 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 89
دانلود تحقیق شیمی و روش تهیه 64 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 89 صفحه

شیمی و روش تهیه: لایة نازک پلاستیک مذاب در دیوارة فوم ناپایدار است و اگرتثبیت شود این دیوارة نازک پاره شده فرو می ریزد.
دو روش برای تثبیت دیوارة سلهای فوم وجود دارد که معمولاَ مورد استفاده قرار می گیرند: 1- افزایش دیسکوزیته/ انجماد Solidification/Viscosity 2- شبکه ای شدن Crosslinking افزایش دیسکوزیته/ انجماد: زمانی که از یک مایع و یا گاز به عنوان عامل ایجاد فوم در پلاستیک استفاده می شود، در اصل از تغییرخواص فیزیکی آن عامل برای ایجاد فوم استفاده می شود.
برای بروز این تغییر در خواص با حذف عامل فشار (Decompression)سیستم پلیمر + عامل فوم ناپایدار شده و جهت نیل به پایداری عامل فوم تبخیر منسط می شود.
تبخیر عامل فوم در اثر مجموعه ای از عوامل زیر باعث افزایش دیسکوزتیة مذاب پلیمر و در نهایت جامد شدن دیوارة سلها قبل از پارگی می شود: با حذف عامل فشار و ناپایداری ترمودینامیکی حاصل عامل دوم منبسط می شود.
انبساط فرایندی گرماگیر است و بدن وسیله مقداری از انرژی حرارتی دیوارة سلها را جذب می کند.
با نازک تر شدن دیوارة سلها عامل ایجاد فوم از این دیواره عبور کرده و تبخیر می شود.
فرایند تبخیر هم فرایندی گرماگیر بوده و افزایش دیسکوزیتة مذاب و انجماد دیوارة سلها را تسریع می نماید.
علاوه بر عوامل فوق تبادل حرارتی به محیط اطراف نیز را می توان بر شمرد.
می بینیم که در این حالت نه تنها حرارتی از بیرون به پلیمر اعمال نمی شود بلکه مجموعة عوامل موثر در فوی شدن، تأثیر خود را به وسیله حذف گرما در سیستم اعمال می کنند.
که فاکتور شروع کنندة همگی این عوامل، ایجاد ناپایداری ترمودینامیکی در اثر کاهش فشار است.
شبکه ای شدن: در این حالت بر خلاف حالت اول که عامل افزایش دیسکوزیته، جذب انرژی گرمائی از سیستم بوده است، به سیستم انرژی حرارتی داده می شود.
چرا که عامل افزایش دیسکوزیته ایجاد پیوندهای عرضی در مذاب پلیمر است به بیان دیگر با حرارت دادن / یا با اعمال انرژی از انواع دیگر، اتصالات عرضی شیمیائی بین مولکولهای پلیمر ایجاد می شود و این اتصالات عرضی باعث افزایش سریع دیسکوزیته و در نتیجه مثبت دیوارة سلها می گردند.
از طرف دیگر حرارت باعث تجزیة عامل فوم می شود و با ایجاد گاز از عوامل فوم پخش شده در پلیمر مذاب پلیمر شروع به انبساط می کند و به طور همزملن افزایش دیسکوزیته نیز از انبساط سریع در اثر فایل فوم جلوگیر می نماید.
این اتصالات عرضی می تواند به وسیله استفاده از عوامل شیمیایی ایجاد شود.
این عوامل شیمیاییشناخته شده مانند پراکسیدها در اثر حرارت تجزیه شده و با ایجاد رادیکالهای آزاد زنجیره های شکسته شدة پلیمر را به هم متصل می کنند.
در اثر ایجاد این اتصالات عرضی دیسکوزیتةکششی (Elongational Viscosity) مذاب پلیمر افزایش یافته و باعث تثبیت دیوارة فوم می گردد.
گاهی برای ایجاد این اتصالات عرضی به جای استفاده از عوامل شیمیایی از اشعه های پرانرژی استفاده می شود.
که نقاط مستعد اتصال به یکدیگر در اثر تابش این پرتوهای پرانرژی ایجاد می گردند.
در دیاگرام دیسکوزیته – دمای زیر، پایدارکردن دیوارة سلهای فوم به صورت شماتیک نشان داده شده است.
شبکه ای کردن ناحیة رابری را


دانلود تحقیق شیمی فیزیک کار، انواع انرژی و قانون بقای انرژی انرژی جنبشی گازها 33 ص

دانلود شیمی فیزیک کار، انواع انرژی و قانون بقای انرژی انرژی جنبشی گازها 33 ص تحقیق شیمی فیزیک کار، انواع انرژی و قانون بقای انرژی انرژی جنبشی گازها 33 ص مقاله شیمی فیزیک کار، انواع انرژی و قانون بقای انرژی انرژی جنبشی گازها 33 ص شیمی فیزیک کار، انواع انرژی و قانون بقای انرژی انرژی جنبشی گازها 33 ص
دسته بندی شیمی
فرمت فایل zip
حجم فایل 50 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
دانلود تحقیق شیمی فیزیک کار، انواع انرژی و قانون بقای انرژی انرژی جنبشی گازها  33 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 34 صفحه

 شیمی فیزیک کار، انواع انرژی و قانون بقای انرژی انرژی جنبشی گازها مقدمه کار و انرژی از مفاهیم بسیار مهم و اساسی فیزیک است.
انرژی به معنی توانایی انجام دادن کار تعریف شده است.
اگر جسمی بتواند کار انجام دهد، دارای انرژی است.
اما خود کار چیست؟
طبق تعریف کار برابر است با حاصلضرب داخلی بردار نیرو در بردار جابجایی، یعنی W=F.
d جسمی را از ارتفاعی رها کنید، نیروی وزن آن جابجا می شود، بنابراین زمین (که نیروی وزن را به جسم اعمال کرده) روی آن کار انجام داده است.
حال گلوله یک فلزی را نظر بگیرید که با سرعت در حال حرکت است و به توپ ساکنی برخورد کرده و آن را پرتاب می کند.
گلوله روی توپ کار انجام داده است، بنابراین گلوله دارای انرژی بوده است.
اگر گلوله ساکن بود توانایی انجام کار نداشت، پس دارای انرژی نبود انرژی دارای انواع مختلف، انرژی مکانیکی، انرژی الکتریکی، انرژی شیمیایی، انرژی گرمایی، انرژی هسته ای .
.
.
می باشد.
در سال 1847 فون هلمهولتز قانون بقای انرژی را اعلام داشت.
بر طبق این قانون، انرژی را می توان از صورتی به صورت دیگر تبدیل کرد، اما نمی توان آنرا نابود یا خلق کرد.
هرگاه به نظر آید که در جایی مقداری انرژی ناپدید شده است، می بایستی در جای دیگر، همین مقدار انرژی ظاهر شود.
این قانون را قانون اول ترمودینامیک نیز می نامند.
تقریباً یکصد سال قبل از هلمهولتز، لاووزیه شیمیدان فرانسوی قانون بقای جرم را بیان داشته بود.
طبق قانون بقای جرم، ماده نه به وجود می آید و نه از بین می رود و در طی یک فرایند شیمیایی مجموع جرم مواد شرکت کننده در آن فرایند همواره ثابت است.
بنابراین در فیزیک کلاسیک دو قانون، قانون بقای جرم و قانون بقای انرژی شناخته شده و مورد قبول بود گرما هر شئی نورانی خواه ستاره خواه شمع، ضمن انتشار نور مقداری گرما منتشر می کند.
در مورد گرما نیز مانند نور دو نظریه وجود داشت.
بر طبق یکی از آنها، گرما جسمی مادی بود که می توانست از یک جسم به جسم دیگر وارد شود.
این جسم را کالوریک Caloric می نامیدند که مشتق از کلمه ی یونانی به معنی.
بر طبق این عقیده، گرما است هنگامی که چوب می سوزد، کالوریک چوب به شعله و از طریق شعله به اجسام مجاور منتقل می شود.
در اواخر قرن هیجدهم این نظریه مطرح شد که گرما به صورت ارتعاش است.
در سال 1798 بنجامین تامسون که به سوراخ کردن توپ نظارت می کرد، متوجه شد که مقداری گرما تولید می شود.
وی نظر داد که این گرما می بایستی به صورت ارتعاش باشد و بر اثر اصطکاک مکانیکی مته و توپ تولید می شود ژول مدت سی و پنج از عمر خود را صرف تبدیل انواع کار به گرما کرد.
وی مقدار گرمایی را که از یک جریان الکتریکی تولید می شود، اندازه گیری کرد.
با چرخاندن چرخهای پره دار در داخل آب، با متراکم کردن گاز و کارهای دیگری از این نوع انجام داد تا سر انجام به این نتیجه رسید که مقدار معینی کار، به هر صورتی که باشد، همیشه مقدار معینی گرما ایجاد می کند که وی آن را معادل مکانیکی گرما نامید Mechanical Equivalent of Heat چون گرما می توانست به کار تبدیل شود، می بایستی صورتی از انرژی باشد Energy یک کلمه یونانی به معنی حام


دانلود تحقیق شیمی در منزل 39 ص

دانلود شیمی در منزل 39 ص تحقیق شیمی در منزل 39 ص مقاله شیمی در منزل 39 ص شیمی در منزل 39 ص
دسته بندی شیمی
فرمت فایل zip
حجم فایل 34 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 62
دانلود تحقیق شیمی در منزل 39 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 62 صفحه

شیمی در منزل 1- مواد غذایی همه کس با اهمتی غذا در زندگی آشنا هستند.
در سرتاسر جهان، میلیونها کودک با غذایی کمتر از مقدار لازم زندگی می کنند.
جسم و روح این کودکان آن طور که باید و شاید رشد نمی کنند.
استخوانهای کودکانی که به اندازة کافی غذا مصرف نکرده اند (فقر غذایی) تغییر شکل می دهند.
دندانها فاسد و کج می شوند.
دچار ضعف قوای عقلانی اند و وزن کافی ندارند.
متأسفانه، آسیبهای ناشی از فقر غذایی را نمی توان به آسانی جبران کرد.
کوکانی که به علت فقر غذایی در سالهای ابتدایی عمر خود دچار آسیب شده اند، نتایج حاصل از آن را برای بقیة عمر خود همراه خواهند داشت.
راستی غذا چیست؟
مواد غذایی در بدن مصرف می شوند تا بدن رشد کند و خرابیها ترمیم شوند، مواد غذایی مصرف می شوند تا برای حرکتهای ما انرژی تولید کنند و بدن را گرم نگهدارند.
فرآورده های شیمیایی بدن ما به غذا نیاز داند.
مواد غذایی مورد نیاز بدن را می توان به طور خلاصه به شش گروه زیر طبقه بندی کرد: موادغذایی  پروتئینها کربوهیدراتها چربیها و مواد معدنی ویتامینها آب   اثر آنزیمها بر مواد غذایی بسیاری از واکنشهای حیاتی در بدن جانداران تنها در مجاورت بعضی از مواد شیمیایی، موسوم به آنزیم، انجام می شوند.
آنزیمها نقش کاتالیزور را بازی می کنند یعنی به انجام واکنش کمک می کنند اما خود بدون تغییر باقی می مانند.
برای مثال، آنزیم آمیلازکه از لوزالمعهده ترشح می شود، وارد روده کوچک شده و مواد نشاسته ای را به گلوکز تبدیل می کند.
به طور کلی همة سلولها آنزیم دارند.
آنزیمهای موجود در سلول، فرآیندهای مورد نیاز جانداران و گیاهان را برای ادامة زندگی به راه می اندازند.
آنزیمهای موجود در میوه ها موجب «رسیدن» میوه پس از جدا کردن میوة «نارس» از درخت می شوند.
گوشت به اثر ماندن نرم و ترد می شود.
زیرا اثر آنزیمهای موجود در گوشت، سر نسوج آن ادامه می یابد.
فعالیت آنزیمهای موجود در بسیاری از مواد غذایی را باید در دوران نگهداری آنها در انبار زیر کنترل داشت.
اگر فعالیت آنزیم در زمان نگهداری در انبار زیاد باشد، می تواند موجب فاسد شدن مواد خوراکی شود.
نگهداری مواد غذایی در سرما از فساد آن جلوگیری می کند.
زیرا سرما از فعالیت آنزیمها می کاهد.
تقریباً همه خوراکیها دارای آنزیم هستند.
انجام بعضی عملیات تصفیه ممکن است موجب حذف آنزیمها و یا از بین رفتن آنها شود.
برای مثال قند معمولی و روغن گیاهی به گونه ای تصفیه می شوند که آنزیمی در آنها باقی نماند.
اثر گرما بر خوراکیها: پختن غذا احتمالاً به طور تصادفی کشف شده است.
انسانهای اولیه غذای خود را خام مصرف می کردند.
امروزه «پختن» یک هنر است.
آب پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن چند نمونه از راههای پختن غذاست، غذا چه ساده باشد و چه تشریفاتی، از مواد شیمیایی تشکیل شده است.
پختن غذا تغییرهای شیمیایی و در بعضی از موارد، تغییرهای فیزیکی در آن بوجود می آورد.
این تغییرات اغلب بر اثر انرژی گرمایی حاصل می شوند.
بعضی از تغییرهای شیمایی به منظور تغییر مزه غذا در آن ایجاد می شود، اما بسیاری از تغییرها به منظور حفظ سلامتی است.
انر


دانلود تحقیق شهر الکترونیک

دانلود شهر الکترونیک تحقیق شهر الکترونیک مقاله شهر الکترونیک شهر الکترونیک
دسته بندی شهرسازی
فرمت فایل zip
حجم فایل 27 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45
دانلود تحقیق شهر الکترونیک

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 45 صفحه

شهر الکترونیک زمینه ایجاد شهر الکترونیک را می توان در پنج مرحله پیدایش، ارتقاء، تعامل، تراکنش و یکپارچگی در نظر گرفت.
بخشی از شهرهای الکترونیک در کشورهای در حال توسعه در مرحله پیدایش هستند بعضی در این شهرها اقدامات نخستین برای ایجاد شهر الکترونیک در حال شکل گیری است.
اقدامات مزبور با انجام مطالعات راهبردی و تدوین برنامه های جامع توسعه شهر الکترونیک و اطلاع رسانی عمومی آغاز می شوند و به مرور باید زیرساختار فناوری ارتباطات و اطلاعات شهر توسعه یابد.
در مرحله ارتقاء شهرها اقدامات نخستین را پشت سر می گذرانند و خود را توسعه می دهند، بهبود وضعیت وب سایتها، ارائه خدمات ابتدایی برروی وب سایتها، توسعه زیرساختار و آموزش کارکنان از اقدامات اساسی این مرحله می باشد.
تعدادی از شهرها و شهرداری های جهان در این مرحله از توسعه قرار دارند.
در مرحله تعامل وب سایتها امکان برقراری ارتباطات دوطرفه برقرار می گردد و شهروندان به راحتی می توانند با ادارات شهری و مسوولین شهر ارتباط برقرار کنند.
طی این مرحله معمولاً برخی از خدمات شهری نیز از طریق اینترنت ارائه می گردد که از جمله این خدمات می توان از بانک اطلاعات شهری نام برد.
در مرحله تراکنش، انواع پرداختها و انتقالات پولی از طریق اینترنت امکان پذیر می شوند و هیچ محدودیتی در این مرحله در امر دریافت و پرداخت وجود نخواهد داشت.
کارت های اعتباری، کارت های خرید اینترنتی و دیگر گونه های پرداخت الکترونیکی جای تبادلات فیزیکی پول را می گیرند.
شهرهای برتر الکترونیک در دنیا همچون برلبنی و بوستون در این مرحله قرار دارند.
در مرحله یکپارچگی، اغلب خدمات شهری مورد نیاز مردم توسط وب سایتها قابل ارائه هستند و شهرواندان می توانند با استفاده از اینترنت به آنها دسترسی داشته باشند.
این حالت زمینه ساز برپایی اداره الکترونیکی شهر می باشد.
ایجاد سازمانها و ادارات مجازی و سیستم کار از راه دور Teleworking از برنامه های آینده شهرهای الکترونیک است.
با دنبال کردن این برنامه ها مراجعه مردم به ادارات دولتی به حداقل می رسد و کارمندان نیز می توانند در هر مکانی وظایف خود را انجام دهند.
ارایه متد و روشی برای زندگی الکترونیک در خور جامعه اطلاعاتی نیز از دیگر برنامه های شهرهای الکترونیک در جهان است.
سبک زندگی در جامعه اطلاعاتی تضادها و ناهنجاری های خاص را بدنبال خواهد داشت.
بنابراین ارایه یک الگوی مناسب زندگی با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه مورد نظر و همراستا با جامعه اطلاعاتی یکی از برنامه های شهر الکترونیک جهان است.
علاوه بر موارد فوق در سطح بین المللی نیز اقداماتی صورت گرفته است که از آن جمله می توان به طرح اتحادیه اروپا برای یکپارچه‌سازی سیستم شهرداری های الکترونیک اروپا و ارتباط آنها به یکدیگر اشاره نمود که طی آن یک سیستم یکپارچه برای شهرداریهای اروپایی جهت تسهیل امورشان تهیه و اجرا می شود.
اتحادیه اروپا برای این طرح سرمایه گذاری خوبی کرده است.
اما زمانیکه مشکل بشر در زمینه تولید و دسترسی به دانش حل شود و اطلاعات به شکل گسترده ای در اختیار تمامی مردم قرار گیرد، آیا بشر باز با موج جدیدتری روبرو خواهد بود؟
آیا باز تحولی جدید در انتظار او